Tandartspraktijk Gouda

Contact

Tandartspraktijk Gouda
Noothoven van Goorstraat 63
2806 RE Gouda

T: 0182-521979
E: info@tandartspraktijkgouda.nl
  06 55 46 08 54 (alleen WhatsApp)

KvK: 64954048

Toegankelijkheid

Onze praktijk is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Bereikbaar per auto

Tandartspraktijk Gouda is goed bereikbaar per auto. Binnen een straal van Binnen 10 meter meter zijn er 25 parkeerplaats(en). U kunt hier gratis parkeren.

Bereikbaar per openbaar vervoer

Onze praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde halte van het openbaar vervoer vindt u op 5 minuten minuten loopafstand van de praktijk. Plan uw route vanaf uw huisadres met www.9292ov.nl

Klachtenregeling

Indien we gezamenlijk niet tot een voor u bevredigende oplossing komen, dan kunt u terecht bij de Stichting Keurmerk Onafhankelijke Mondzorg, de klachtenregeling waarbij wij zijn aangesloten. Deze regeling voldoet aan de eisen die de Wet Klachtrecht Cliënten Zorgsector aan iedere zorgaanbieder stelt. Aan de klachtenregeling zijn geen kosten verbonden. Er zijn twee mogelijkheden:

Bemiddeling
Onder leiding van twee deskundigen van de Regionale Bemiddelingsraad wordt gezocht naar een voor beide partijen aanvaardbare oplossing. Als de bemiddeling slaagt, wordt de uitkomst schriftelijk vastgelegd en is de klacht afgehandeld.

Formele klachtbehandeling
Wanneer u geen prijs stelt op bemiddeling of als de bemiddelingspoging mislukt, kunt u de KOM vragen om behandeling van uw klacht door de Centrale Klachtencommissie. U en uw tandarts worden dan uitgenodigd voor een hoorzitting. Daarna volgt de uitspraak van de Centrale Klachtencommissie. Wanneer daartoe aanleiding is, kan de Centrale Klachtencommissie een aanbeveling doen aan de tandarts. Zo’n aanbeveling heeft tot doel dat de tandarts maatregelen treft ter verbetering van de kwaliteit van zijn tandheelkundig handelen, zijn praktijkorganisatie zoals zijn optreden en voorlichting richting patiënten. De Centrale Klachtencommissie kan geen schadevergoeding opleggen.

 

Nieuwe patiënten

Wilt u patiënt worden? Wij nemen zowel nieuwe patiënten aan bij de tandarts als bij de mondhygiënist. Schrijft u zich in via:

info@tandartspraktijkgouda.nl
0182- 521979

Openingstijden

 

Ma
Di
Wo
Do
Vrij
Za
Zo
08.00 tot 17.00 uur
08.00 tot 22.00 uur
08.00 tot 17.00 uur
08.00 tot 17.00 uur
08.00 tot 17.00 uur
Gesloten
Gesloten

Spoed/weekend dienst

Als u in het weekend last krijgt van ernstige pijnklachten, bloedingen, trauma’s of andere spoedeisende complicaties, die niet kunnen wachten tot de eerst volgende werkdag van uw tandarts, dan belt u het telefoonnummer van onze tandartspraktijk. U wordt dan automatisch doorverbonden met de dienstdoende  weekendtandarts.

Als u gebruik maakt van de weekenddienst-tandarts en deze is niet uw eigen tandarts, dan dient u mee te nemen;

  • Legitimatiebewijs
  • Zorg verzekerkeringspas
  • Contant geld plus minus 150,00 Euro.

Bij pijn die is ontstaan door ernstige trauma’s of bloedingen  of andere spoedeisende complicaties, belt u tijdens en buiten
openingstijden: 0182-521979

Afspraak

Bij Tandartspraktijk Gouda kunt u terecht op afspraak. Onze patiënten kunnen binnen een aantal werkdagen terecht voor een controle. Bij een periodieke controle bekijken we de status van uw gebit en beoordelen of extra behandeling noodzakelijk is. U kunt  telefonisch contact met ons opnemen gedurende onze openingstijden.

Spoedbehandelingen voeren we indien mogelijk op dezelfde dag uit. Of we nemen noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt. In overleg met u zorgen we ervoor dat de verschillende behandelingen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij houden daarbij rekening met uw wensen en uw beschikbare tijd.

Niet nakomen afspraak

Uw tandarts hanteert per dag een strakke planning om alle patiënten zo goed en zorgvuldig te helpen. Daarom werkt uw tandarts met een strakke planning. Wanneer er een afspraak niet doorgaat ontstaat er dus een gat in de planning terwijl de kosten van de tandarts wel doorgaan en zij in die verloren tijd geen andere patiënten kan helpen!

Het niet nakomen van een afspraak houdt dus in dat er kosten in rekening worden gebracht door uw tandarts. Mocht het voorkomen dat u uw afspraak niet kunt nakomen, verzoeken wij u vriendelijk dit tenminste 24 uur van te voren, binnen openingstijden, uitsluitend telefonisch door te geven.

Echter bij behandelingen van 45 minuten en langer vragen wij dit 48 uur van te voren, binnen openingstijden, uitsluitend telefonisch te melden.
Indien het niet lukt binnen de genoemde termijn af te bellen, zijn wij helaas genoodzaakt kosten in rekening te brengen.

Tandartspraktijk Gouda is bereikbaar onder telefoonummer 0182-52 19 79, gedurende onze openingstijden van 08:00 – 17:00 uur en dinsdag van 08.00 tot 22.00 uur

 

Tarieven per soort behandeling
Bij Tandarts € 30,00 per kwartier
Bij Mondhygiënist € 25,00 per kwartier
Bij Preventie assistent € 30,00 per behandeling

Vragen?

U kunt ons mailen over het stellen van algemene vragen, maken van afspraken, stellen van medisch inhoudelijke vragen, wijzigen van adres en verzekerings gegevens. U krijgt binnen 1 werkdag(en) van ons een reactie.

Talen

Wij spreken Nederlands / We speak English  / We speak Farsi.

Veranderingen doorgeven

Gaat u verhuizen? Hebt u een andere verzekering afgesloten? Wijzigingen in uw gezinssamenstelling? Geef het tijdig aan ons door.U kunt de nieuwe informatie toesturen via het inschrijfformulier. Of via de whatsapp van Tandartspraktijk Gouda;

  06 55 46 08 54

Dan verwerken wij dat direct in onze administratie. Praktisch voor u en prettig voor ons om up-to-date te zijn.

Registraties van de onderneming

U kunt ons in het register van de Kamer van Koophandel vinden onder Kvk nummer: 51269899

BIG-register
Onze zorgverlener(s) kunt u in het BIG-register vinden onder: 599 13560102