De Praktijk

De praktijk

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk Tandartspraktijk Gouda. Onze praktijk bestaat sinds 1976. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Tandartspraktijk Gouda verricht de meest voorkomende behandelingen zelf. Wij hebben wij ons gespecialiseerd in Algemene tandheelkunde / Preventie / Mondhygiëne / Tandtechnicus / Endodontologie / Behandeling van kinderen / Parodontologie / Behandeling van patiënten met angst / Behandeling van ouderen / Gehandicaptezorg / speciale behandelingen onder narcose (zie “Narcose”)

In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team.Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. U vindt er tijdschriften / informatiebrochures / speelgoed.

 

Nieuwe patiënten

Wilt u patiënt worden? Wij nemen zowel nieuwe patiënten aan bij de tandarts als bij de mondhygiënist. Schrijft u zich in via:

info@tandartspraktijkgouda.nl
0182- 521979

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.

Daarnaast gebruiken we uitsluitend A-merk producten voor uw gebit. Zo gebruiken we hoogwaardige producten waar meer dan 10 jaar onderzoek naar gedaan is en kopen we uitsluiten in bij Nederlandse fabrikanten.

Ons team

Tandartspraktijk Gouda werkt met teamleden die ieder een eigen functie vervullen. Zo kunnen wij u alle tandheelkundige zorg verlenen. In onze praktijk wordt u, in principe, door een vaste behandelaar geholpen. Ons team bestaat uit:

Mevrouw. Drs. S. Kazemi – Tandarts

Wachtkamer

In de Tandartspraktijk Gouda is ontspanning één van de belangrijkste aandachtspunten. We hebben de wachtkamer zo ingericht dat wachten een aangename ervaring is alhoewel we er ook zoveel mogelijk naar streven om de wachttijd tot een minimum te beperken. Wij realiseren dat uw tijd ook kostbaar is.

In de wachtkamer vindt u voor ieder wat wils actuele tijdschriften en informatie brochures. Voor de allerkleinste hebben wij speelgoed, en kleurplaten! De wachtkamer is toegankelijk voor rolstoelen omdat alles gelijkvloers is en zonder drempels. De praktijk beschikt over een dames-en herentoilet.