Nieuwe patiënt

Patiënt worden

Wilt u patiënt worden bij onze tandartspraktijk? U bent van harte welkom! Een eerste afspraak is meestal mogelijk binnen enkele werkdagen. Indien gewenst, kunt u een kennismakingsgesprek met een van onze teamleden voeren. Wij geven u ook graag een rondleiding om u wegwijs te maken in onze tandartspraktijk. U kunt zich telefonisch aanmelden of via het formulier hieronder.

Hoe gaat het in zijn werk?

Een nieuwe patiënt schrijft zich in op de website of belt met Tandartspraktijk Gouda (0182 521979).

Tandartspraktijk verwerkt uw gegevens en neemt telefonisch contact met u op voor een intakegesprek. Op de betreffende afspraak krijgt u  een intake gesprek door de vaste behandelaar. In deze eerste afspraak gaan de behandelaar het volgende doen;

  1. De door u ingevulde vragenlijst met betrekking tot uw medische historie doornemen
  2. Een overzichtsfoto maken (Als er recente foto’s aanwezig van uw vorige tandarts zullen we geen foto’s maken dit scheelt kosten voor u)
  3. En controle uitvoeren (op deze manier kunnen we een goed beeld krijgen van de staat van uw gebit, waarna we een persoonlijk zorgplan voor u opstellen).
  4. U wensen en verwachtingen bespreken om zo lang mogelijk van u gebit te genieten zonder onnodige kosten voor u.
  5. Het is ook mogelijk dat u alleen een afspraak maakt voor een rondleiding om u een indruk te geven van onze Tandartspraktijk en u later wilt besluiten om patiënt te worden.

Wat u moet weten

U belt of stuurt een mail naar uw vorige tandarts en verzoekt hem of haar uw medische gegevens inclusief foto’s naar Tandartspraktijk Gouda te zenden.

E-mail: info@tandartspraktijkgouda.nl

Vanaf 1 januari 2012 dient alleen de eerste afspraak direct afgerekend te worden. Dit kan door middel van het mobiele pinapparaat.

U kunt zich hieronder aanmelden als nieuwe patiënt

U kunt zich inschrijven door een e-mail naar ons te versturen. Bijkijk hieronder voor de instructies. Wij maken een patiëntenkaart voor u aan en bellen u zo spoedig mogelijk om de eerste afspraak in te plannen. Heeft u nog vragen, bel ons dan gerust.

Inschrijven

 

Wegens onderhoud aan onze site is het tijdelijk niet mogelijk om u in te schrijven via de site.

Wilt u ons een e-mail sturen met de volgende gegevens:

Achternaam en voorletter(s):

Geboortedatum:

BSN nummer:

Straatnaam + huisnummer:

Postcode en plaats:

Telefoonnummer:

E-mail adres:

 

Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Het team van Tandartspraktijk Gouda

info@tandartspraktijkgouda.nl