• Belangrijke mededeling! Met ingang van heden is ons WHATSAPP NUMMER veranderd naar 0182 - 20 00 11.Wilt u ons liever bellen? Dat kan op ons bekende nummer 0182 - 52 19 79. Uiteraard blijven we ook per e-mail bereikbaar op info@tandartspraktijkgouda.nl

 • Contact

   

  Contactgegevens

  Tandartspraktijk Gouda
  Noothoven van Goorstraat 63
  2806 RE Gouda

  T: 0182-521979
  E: info@tandartspraktijkgouda.nl
    0182 – 20 00 11

  KvK: 64954048

  Patiënt worden

  Wilt u patiënt worden? Wij nemen zowel nieuwe patiënten aan bij de tandarts als bij de mondhygiënist. Schrijft u zich in via:

  info@tandartspraktijkgouda.nl
  0182- 521979

  Openingstijden

  Ma
  Di
  Wo
  Do
  Vrij
  Za
  Zo
  08.00 tot 17.30 uur
  08.00 tot 17.30 uur
  08.00 tot 17.30 uur
  08.00 tot 17.30 uur
  08.00 tot 17.30 uur
  Gesloten
  Gesloten

  Toegankelijkheid

  Onze praktijk is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

  Bereikbaar per auto

  Tandartspraktijk Gouda is goed bereikbaar per auto. Binnen een straal van Binnen 10 meter meter zijn er 25 parkeerplaats(en). U kunt hier gratis parkeren.

  Bereikbaar per openbaar vervoer

  Onze praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde halte van het openbaar vervoer vindt u op 5 minuten minuten loopafstand van de praktijk. Plan uw route vanaf uw huisadres met www.9292ov.nl

  Klachtenregeling

  Indien we gezamenlijk niet tot een voor u bevredigende oplossing komen, dan kunt u terecht bij de KNMT, de klachtenregeling waarbij wij zijn aangesloten. Deze regeling voldoet aan de eisen die de Wet Klachtrecht Cliënten Zorgsector aan iedere zorgaanbieder stelt. Aan de klachtenregeling zijn geen kosten verbonden. Er zijn twee mogelijkheden:

  Bemiddeling
  Onder leiding van twee deskundigen van de Regionale Bemiddelingsraad wordt gezocht naar een voor beide partijen aanvaardbare oplossing. Als de bemiddeling slaagt, wordt de uitkomst schriftelijk vastgelegd en is de klacht afgehandeld.

  Formele klachtbehandeling
  Wanneer u geen prijs stelt op bemiddeling of als de bemiddelingspoging mislukt, kunt u de KNMT vragen om behandeling van uw klacht door de Centrale Klachtencommissie. U en uw tandarts worden dan uitgenodigd voor een hoorzitting. Daarna volgt de uitspraak van de Centrale Klachtencommissie. Wanneer daartoe aanleiding is, kan de Centrale Klachtencommissie een aanbeveling doen aan de tandarts. Zo’n aanbeveling heeft tot doel dat de tandarts maatregelen treft ter verbetering van de kwaliteit van zijn tandheelkundig handelen, zijn praktijkorganisatie zoals zijn optreden en voorlichting richting patiënten. De Centrale Klachtencommissie kan geen schadevergoeding opleggen.

  Spoed/weekend dienst

  Als u in het weekend last krijgt van ernstige pijnklachten, bloedingen, trauma’s of andere spoedeisende complicaties, die niet kunnen wachten tot de eerst volgende werkdag van uw tandarts, dan belt u het telefoonnummer van onze tandartspraktijk. U wordt dan automatisch doorverbonden met de Dental 365. Het adres van Dental 365 is: Van Limburg Stirumstraat 1, 2805 BD te Gouda.

  Als u gebruik maakt van Dental 365 , dan dient u mee te nemen;

  • Legitimatiebewijs
  • Zorg verzekerkeringspas
  • Contant geld plus minus 150,00 Euro.

  Bij pijn die is ontstaan door ernstige trauma’s of bloedingen  of andere spoedeisende complicaties, belt u tijdens openingsuren 0182-521979 en buiten
  openingstijden: 085-0189444

  Afspraak

  Bij Tandartspraktijk Gouda kunt u terecht op afspraak. Onze patiënten kunnen binnen een aantal werkdagen terecht voor een controle. Bij een periodieke controle bekijken we de status van uw gebit en beoordelen of extra behandeling noodzakelijk is. U kunt  telefonisch contact met ons opnemen gedurende onze openingstijden.

  Spoedbehandelingen voeren we indien mogelijk op dezelfde dag uit. Of we nemen noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt. In overleg met u zorgen we ervoor dat de verschillende behandelingen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij houden daarbij rekening met uw wensen en uw beschikbare tijd.

  Niet nakomen afspraak

  Uw tandarts hanteert per dag een strakke planning om alle patiënten zo goed en zorgvuldig te helpen. Daarom werkt uw tandarts met een strakke planning. Wanneer er een afspraak niet doorgaat ontstaat er dus een gat in de planning terwijl de kosten van de tandarts wel doorgaan en zij in die verloren tijd geen andere patiënten kan helpen!

  Het niet nakomen van een afspraak houdt dus in dat er kosten in rekening worden gebracht door uw tandarts. Mocht het voorkomen dat u uw afspraak niet kunt nakomen, verzoeken wij u vriendelijk dit tenminste 48 uur van te voren, binnen openingstijden, uitsluitend telefonisch door te geven. 

  De kosten die in rekening worden gebracht zijn maximaal 100% van het bedrag van de voorgenomen behandeling.

  Tandartspraktijk Gouda is bereikbaar onder telefoonummer 0182-52 19 79, gedurende onze openingstijden van 08:00 – 17:00 uur.

  Afspraken voor maandag dienen uiterlijk op vrijdag voor 16.00 uur afgezegd of verplaatst te worden. In het weekend worden afmeldingen niet verwerkt.

   

  Vragen?

  U kunt ons mailen over het stellen van algemene vragen, maken van afspraken, stellen van medisch inhoudelijke vragen, wijzigen van adres en verzekerings gegevens. U krijgt binnen 1 a 2 werkdag(en) van ons een reactie.

  Talen

  Wij spreken Nederlands / We speak English  / We speak Farsi.

  Veranderingen doorgeven

  Gaat u verhuizen? Hebt u een andere verzekering afgesloten? Wijzigingen in uw gezinssamenstelling? Geef het tijdig aan ons door.U kunt de nieuwe informatie toesturen via het inschrijfformulier. Of via de whatsapp van Tandartspraktijk Gouda;

    0182 – 20 00 11

  Dan verwerken wij dat direct in onze administratie. Praktisch voor u en prettig voor ons om up-to-date te zijn.

  Overdracht patiëntendossier

  Download hier het overdracht patiëntendossier document. U kunt deze downloaden, printen, invullen en per post retouneren. Het adres waar het document naar verstuurd mag worden is te vinden in het document.

    DOWNOAD DOCUMENT

  Registraties van de onderneming

  U kunt ons in het register van de Kamer van Koophandel vinden onder Kvk nummer: 64954048

  BIG-register
  Onze zorgverlener(s) kunt u in het BIG-register vinden onder: 599 13560102

  Patiënt worden

  Wilt u patiënt worden bij onze praktijk? U bent van harte welkom. Een eerste afspraak is meestal mogelijk binnen 1 week. Als u wilt, kunt u een kennismakingsgesprek met één van onze teamleden voeren. Wij geven u ook graag een rondleiding om u wegwijs te maken in onze praktijk. We spreken Nederlands / We speak English / We spreken Farsi.

  Tandartspraktijk Gouda

  De tandarts en het team van Tandartspraktijk Gouda bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk èn voor uw gezondheid.

  Contactgegevens

  Noothoven van Goorstraat 63
  28016 RE Gouda

  0182 - 521 979
  info@tandartspraktijkgouda.nl
    0182 - 20 00 11 (alleen WhatsApp)

  Spoed

  Bij pijn die is ontstaan door ernstige trauma’s of bloedingen  of andere spoedeisende complicaties, belt u tijdens en buiten openingstijden naar Dental 365, Lekkenburg 2102 te Gouda:

  085 - 018 944 4