• Belangrijke mededeling! Met ingang van heden is ons WHATSAPP NUMMER veranderd naar 0182 - 20 00 11.Wilt u ons liever bellen? Dat kan op ons bekende nummer 0182 - 52 19 79. Uiteraard blijven we ook per e-mail bereikbaar op info@tandartspraktijkgouda.nl

 • Inschrijven

  Wilt u patiënt worden bij onze tandartspraktijk? U bent van harte welkom! Een eerste afspraak is meestal mogelijk binnen enkele werkdagen. Indien gewenst, kunt u een kennismakingsgesprek met een van onze teamleden voeren. Wij geven u ook graag een rondleiding om u wegwijs te maken in onze tandartspraktijk. U kunt zich telefonisch aanmelden of via het formulier hieronder.

  Hoe gaat het in zijn werk?

  Een nieuwe patiënt schrijft zich in op de website of belt met Tandartspraktijk Gouda (0182 521979).

  Tandartspraktijk verwerkt uw gegevens en neemt telefonisch contact met u op voor een intakegesprek. Op de betreffende afspraak krijgt u  een intake gesprek door de vaste behandelaar. In deze eerste afspraak gaan de behandelaar het volgende doen;

  1. De door u ingevulde vragenlijst met betrekking tot uw medische historie doornemen
  2. Een overzichtsfoto maken (Als er recente foto’s aanwezig van uw vorige tandarts zullen we geen foto’s maken dit scheelt kosten voor u)
  3. En controle uitvoeren (op deze manier kunnen we een goed beeld krijgen van de staat van uw gebit, waarna we een persoonlijk zorgplan voor u opstellen).
  4. U wensen en verwachtingen bespreken om zo lang mogelijk van u gebit te genieten zonder onnodige kosten voor u.
  5. Het is ook mogelijk dat u alleen een afspraak maakt voor een rondleiding om u een indruk te geven van onze Tandartspraktijk en u later wilt besluiten om patiënt te worden.

  Wat u moet weten

  U belt of stuurt een mail naar uw vorige tandarts en verzoekt hem of haar uw medische gegevens inclusief foto’s naar Tandartspraktijk Gouda te zenden.

  E-mail: info@tandartspraktijkgouda.nl

   

  Inschrijfformulier

  U kunt zich inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Wij maken een patiëntenkaart voor u aan en bellen u zo spoedig mogelijk om de eerste afspraak in te plannen. Heeft u nog vragen, bel ons dan gerust.

  Aanhef *

  Tandartspraktijk Gouda

  De tandarts en het team van Tandartspraktijk Gouda bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk èn voor uw gezondheid.

  Contactgegevens

  Noothoven van Goorstraat 63
  28016 RE Gouda

  0182 - 521 979
  info@tandartspraktijkgouda.nl
    0182 - 20 00 11 (alleen WhatsApp)

  Spoed

  Bij pijn die is ontstaan door ernstige trauma’s of bloedingen  of andere spoedeisende complicaties, belt u tijdens en buiten openingstijden naar Dental 365, Lekkenburg 2102 te Gouda:

  085 - 018 944 4